Over Extra Zorgprofessionals

Ons verhaal

Wij hebben Extra Zorgprofessionals opgericht in het begin van de corona-crisis met maar één doelstelling: de wensen en kunde van de zorgprofessionals afstemmen op de dringende vraag om hulp vanuit de zorginstellingen. Dankzij het grote netwerk wat we hebben opgebouwd helpen we nu de reguliere zorg en de corona afdelingen.

We besloten het gehele proces met 180 graden om te draaien. Door als zorgprofessional jezelf aan te melden op onze website koppelen wij jouw kennis, kunde, wensen en behoeften aan de juiste functie, bij de juiste zorginstelling en op de juiste plaats. Zo ontzorgen wij jou, de professional, bij het vinden van een nieuwe uitdaging. En kun jij stoppen met de eindeloze zoektocht naar een geschikte vacature!

Wie zijn wij?

Luc
Mede-opdrichter Extra Zorgprofessionals

Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik al veel ervaring op mogen doen in de marketing en de vastgoedsector. Bij Extra Zorgprofessionals is het mijn taak om professionals zoals jij te plaatsen op de juiste plek. 

Toine
Mede-oprichter Extra Zorgprofessionals

Ik vind het ontzettend belangrijk dat de professionals zich prettig voelen op de plek waar ze werken. Vanaf de aanmelding op de website totaan het moment dat jij de iedeale functie hebt gevonden, maak ik mezelf hard voor jouw belangen. 

Meld jezelf ook aan!

Dan vinden wij een passende zorginstelling!